Restauranten Lido praler af en menu primært fokuseret på skaldyr, suppleret af den fantastiske havudsigt og en enkel, men indbydende indretning. Personalet er venligt og ivrigt efter at hjælpe. Chefs tasting menuen, der præsenterer en række lækre fiskebaserede retter, er et must-try. Nogle af de mest fremragende retter inkluderer oktopussalat, blækspruttestrimler, rejecocktail, friterede sardiner og klassiske panerede rejer. Den blandede grill af grillet blæksprutte, sværdfisk, rejer og sardiner er også en højdepunkt. De blandede friterede rejer og blæksprutte ringe er en publikumsfavorit og får fire stjerner. Vinkortet inkluderer den stille hvide Madre-dråbe. Selvom der var nogle mindre fejl, såsom behovet for bedre bestik, trak de ikke fra den samlede oplevelse. Desværre var der ingen dessert, men kaffe og amaro blev venligt tilbudt. Prisen er rimelig for muligheden for at nyde friske skaldyr ved havet, mens man lytter til bølgerne. Vi ser frem til vores næste besøg.